Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните

...
Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните
Коментари Харесай

Дъщерята на Хайди Клум ослепителна по бански

Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад тила си. Нейните славни години на подиума минаха и в този момент е време на идващото потомство да го завладее. А тя си има повече от добър правоприемник в лицето на дъщеря си Лени.

Наскоро Лени употребява своя Instagram, с цел да разгласява парещ кадър по бански, на който 18-годишното момиче показва невероятното си тяло. Едва ли обаче е очаквала тъкмо такава реакция от страна на почитателите си. 

Вместо да я похвалят за това какъв брой добре наподобява, почитателите ѝ я нападнаха, че е безотговорна и не употребява слънцезащитен крем. Причината: на фотографията в действителност ясно си проличава блестящо аленото слънчево изгаряне, което се простира от врата и гърдите й чак до краката.



" Леко съм целуната от слънцето ", написа дребната Клум под фотографията. 

Естествено, почитателите на Лени Клум се впуснаха в гневни мнения и съвети за това какъв брой е значимо да нанася слънцезащитен крем, с цел да не се повтори същото.`

" Говоря като човек, който е имал три отстранени рака на кожата... ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ", написа един от почитателите ѝ.

" Току-що получих 300 шева на лицето си с помощта на рак на кожата от слънчеви изгаряния преди 30 години ", гласи различен коментар. " Ако знаех тогава, това, което знам в този момент, нямаше да се случи. "

" Лени, слагай си слънцезащитен крем!!!! ", прикани различен почитател.

Някои от почитателите ѝ предложиха съответни препоръки по какъв начин да се оправи със зачервената й кожа, в това число потреблението на алое вера за усмиряване на изгарянето.



Що се отнася до Лени, тя не се впусна да се изяснява за какво и по какъв начин е стигнала до това състояние. Въпреки слънчевото изгаряне обаче, ние не можем да пренебрегнем обстоятелството, че крушата не пада по-далеч от леглото и Лени е едно необикновено и даже още по-красиво и секси копие на майка си Хайди. 

Тя пък апропо типично в нейн жанр, не пропусна да зарадва своите почитатели с следващата си гола фотография, на която както гласи текстът, призовата половинката си да се върне в леглото. Е, ние не бихме могли да откажем на такава молба. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР